loading...
Facebookta paylaş

GÜNEŞİ BEKLERKEN 3. BÖLÜM İZLE - GÜNEŞİ BEKLERKEN DİZİSİ BU HAFTAKİ BÖLÜMÜ


güneşi beklerken dizisi,güneşi beklerken dizisi 3. bölüm,güneşi beklerken dizisi 3. bölüm fragmanı,güneşi beklerken dizisi son bölüm izle,güneşi beklerken dizisi bu hafta,güneşi beklerken dizisi 3.bölüm izle,güneşi beklerken dizisi 16/07/2013 izle,güneşi beklerken dizisi bu haftaki bölüm izle,güneşi beklerken dizisi kaza


Kanal D ekranlarının en çok sevilen ve izlenen dizisi olan Güneşi Beklerken dizisi tüm hızıyla devam ediyor. Daha 2 bölüm yayınlanmış olmasına rağmen çok ilgi gören dizi izleyicilerin beğenisini kazanmış ve tv dizileri arasında hak ettiği yeri almıştır. Çoğunlukla genç oyuncuların rol aldığı dizide, dizi bir gençlik dizisi olarak lanse ediliyor.
Dizinin yayınlanan 2 bölümününde çok reyting alması ve tekrarlarının bile izlenmiş olaması dizi ekibini sevindiriyor ve gittikçe kitlesi artıyor dizinin

Dizinin bu hafta ki bölümünde ise yine heyecan dolu bir bölüm ile ekranlara gelecek. Dizinin  3. bölümünü yazımızın devamında izleyebilirsiniz.
Dizinin bu haftaki 3 .bölümünde Kerem ailesi ile bir tartışma içine girer babasına hesap sorar ve cevap alamayınca deliye döner. Tam o sırada Zeynep yaşadığı talihsiz olayın sorumlusunu bulmak için Kerem ile konuşmaya gelir.
Sinirli olan kerem Zeynep'i dinlemez ama ısrar eden Zeynep arabaya biner, arayı kullanan Kerem son sürat gittikleri arabada bir orman yolu içinde kaza yaparlar. Zeynep ile Kerem'e neler olduğunu bu hafta ki 3. bölümde bulabileceğiz.


İşte Güneşi Beklerken Dizisinin 3. Bölümü

                            

Kategori: , , , , ,

0 yorum

loading...