loading...
Facebookta paylaş

FURKAN PALALI KİMDİR - ASK EMEK İSTER DEMİR KİMDİR


aşk emek ister dizisi,aşk emek ister dizisi demir kim,aşk emek ister demiri kim,aşk emek işster dizisi oyuncuları,aşk emek ister dizisi oyuncuları demir kimdir,demir resimleri,aşk emek ister furkan palalı,furkan palalı kimdir,furkan palalı resimleri,furkan palalı biyografi,


SHOW TV ekranlarının beğenilerek izlenen dizisi olan Aşk Emek İster seyirci tarafından beğenilmiş ve merakla bir sonraki bölümün heyecanla beklenildiği bir dizi olmuştu. Ancak Aşk Emek İster dizisi birden yayınlanmaya başladı ve sevenleri tarafından bitti yada yayından kaldırıldı gözüyle bakılan dizi, bir müddet aradan sonra yapımcı Birol Güven'in yine internet ortamından duyurması ile 14 temmuz 2013 tarihinde yeni bölüm ile karşınızda olacağız haberini duyurmuştu.

İlgiyle izlenen dizide anlatılan zengin bir ailenin çocuğu olan demir karakteri babasının tüm çabalarına rağmen okulunu bitirememiş bir gençtir. Demir fabrikada iyi bir konum beklerken babasının kararı ile, fabrikada işçi olarak çalışmaya başlayan gencin ve orada bir kıza aşık olmasını konu alan bir dizidir.

Peki Demir karakteri yani Furkan Palalı kimdir, kaç yaşındadır, hangi dizilerde oynamıştır, dizinin sevenleri Furkan Palalı'nın oyunculuğunu beğenerek akıllarındaki hep bu sorulardır.
Sizlere bu yazımız da Demir karakteri yani Furkan Palalı kimdir biyografisi ve hayatı hakkında bilğiler vermeye çalışacağız.


Furkan Palalı Biyografisi...

Furkan Palalı 27 Ekim 1986 doğumlu olup, Konya'da dünyaya gelmiştir. Hem oyunculuk hemde mankenlik yapan genç oyuncunun kariyeri oldukça parlaktır. 2011 yılında Best Model Of The Turkey ve Best Model Of The World yarışmalarında ikisinde de birinci seçilen yakışıklı oyuncu ve manken Furkan Palalı oyunculuk ve mankenlik başarılarının yanı sıra bir de tiyatro eğitimi alarak bir çok tiyatro oyununda oynamıştır.

Ayrıca 9 sene lisanslı basketbolcu olarak da başarı sağlayan Furkan Palalı yaşının genç olmasına rağmen bir çok başarı ve kazanan genç oyuncu şimdilerde de Aşk Emek İster adlı dizide adından söz ettiriyor.

Furkan Palalı'nın Resimleri...






furkan palalı hayatı,furkan palalı oynadığı diziler,furkan palalı hangi dizilerde oynadı,furkan palalı resimleri,furkan palalı aşk emek ister,aşk emek ister dizisi demir karakteri,demir karakteri kim,demir karakterinin resimleri,aşk emek ister dizisi demir biyografisi

Kategori: , , , , , , ,

0 yorum

loading...