loading...
Facebookta paylaş

FENERBAHÇE HAZIRLIK MAÇLARI TARİHLERİ FENERBAHÇE KİMLERLE HAZIRLIK MAÇI YAPACAK


fenerbahçe kampı görüntüleri,fenerbahçe hazırlık maçı,fenerbahçe hazırlık maçları ne zaman ,fenerbahçe hazırlık maçlarını kimlerle oynayacak,fenerbahçe hazırlık maçları tarihleri,fenerbahçe hazırlık maçları nerde oynanacak,fenerbahçe kimlerle hazırlık maçı yapacak.fenerbahçe hazırlık maçı hangi takımla nerde yapacak


Bütün takımların yeni sezon için tüm çalışmaları son sürat devam ediyor. Her takımın istediği, yaptığı yeni transferlerle yeni sezon açılışı yapmak ve şampiyon olma yolunda ilerlemek. Takımlar kamplarında aralıksız yeni sezona hazırlanırken, bir yandan da hazırlık maçları kapsamında oynanacak rakipleri ve tarihleri belli oldu.

Sizlere daha önceki yazılarımızda Beşiktaş ve Galatasaray'ın hazırlık  maçları programını paylaşmıştık. Beşiktaş ve Galatasaray'ın hazırlık maçları bilgilerine yazımızın devamından ulaşabilirsiniz.

Bu yazımızda ise sizlere Fenerbahçe'nin hazırlık maçı rakipleri ve maçların tarihlerini paylaşacağız. Fenerbahçe bu aralar 15 temmuzda açıklanacak olan UEFA tahkim kurulunun kararını beklerken bir yandan da yeni sezon için hazırlıklarını tamamlıyor.
Fenerbahçe yeni sezon için düzcede kamp yaparak hazırlıklarını sürdürüyor. Fenerbahçe'nin hazırlık maçları rakipleri ve tarihleri belli oldu.

Fenerbahçe'nin UEFA dan gelecek karara göre değişiklik gösterebileceği hazırlık maçı programı şöyle;

19 Temmuz 2013 Cuma günü 18:00 da Boluspor ile düzcede karşılaşacak
21 temmuz 2013 Pazar günü Khazar Lankaran takımı ile Azerbaycan'da karşılaşacak
27 temmuz 2013 Çarşamba günü 21:45'te PSV Eindhoven takımı ile İstanbul'da Şükrü Saraçoğlu stadında karşılaşacak.


BEŞİKTAŞ HAZIRLIK MAÇI RAKİPLERİ VE TARİHLERİ İÇİN TIKLAYINIZ>>>

GALATASARAY HAZIRLIK MAÇI RAKİPLERİ VE TARİHLERİ İÇİN TIKLAYINIZ>>>

Kategori: , , , , ,

0 yorum

loading...