loading...
Facebookta paylaş

BERK ATAN KİMDİR - HER ŞEY YOLUNDA MERKEZ DİZİSİ SELÇUK KİMDİR


Etiket:biyografi,berk atan kimdir,berk atan biyografi,herşey yolunda merkez dizisi selçuk kim,herşey yolunda merkez berk atan,herşey yolunda merkez selçuk karakteri kim,berk atan ne birinci oldu,berk atan nerde birinci olmuştur,2012 best model birincisi kim,herşey yolunda merkez dizisindeki selçuk demircioğlu kimdir ,selçuk demircioğlu kimdir,berk atan hayatı,berk atan resimleri,berk atan kaç yaşında,berk atan dizi ismi

Show TV'nin beğenilerek ve ilgiyle izlenen dizisi Her Şey Yolunda Merkez tüm hızıyla devam ediyor. Yeni bölümlerinin her birini merakla bekleyen izleyiciler tarafından büyük ilgi görüyor.

Her Şey Yolunda Merkez dizisinde polis olmak için geldikleri polislik okulunda öğrenciler, geldikleri ilk günden polis olarak başlayacakları ilk güne kadar ki olayları, aldıkları eğitimleri, arkadaşlıkları ve en önemlisi okuldaki aşklarını anlatan bir dizi.

Her Şey Yolunda Merkez dizisi oyuncu kadrosu oldukça geniş. Bir çok tanıdık isminde yer aldığı dizide Kısa zamanda hemen adından söz ettiren yakışıklı oyuncu Berk Atan tüm ilgileri üzerine çekmiştir.

Sizlere bu yazımızda Her Şey Yolunda Merkez dizisinin Selçuk Demircioğlu karakterini canlandıran Berk Atan'ın Biyografisini paylaşacağız.

Peki Berk Atan Kimdir, Kaç Yaşındadır, Berk Atan Hangi Projelerde Yer Almıştır.

Best Model of Turkey 2012 erkekler kategorisinin birincisi olan Berk Atan 26 Eylül 1991 doğumlu olup, İzmir Bornova da  dünyaya gelmiştir.
Yakışıklı manken 1.89 boyunda 83 kilo ağırlığındadır. Ayrıca Berk Atan Ülkemizi 8 Aralıkta yapılacak olan Best Model Of World yarışmasında temsil edecek. Berk Atan şimdilerde ise ilk oyunculuk deneyimi olan Her Şey Yolunda Merkez dizisinde rol alıyor.

Kategori: , , , , , ,

1 yorum:

loading...