loading...
Facebookta paylaş

BAYRAMDA OTOBÜSLER BEDAVA OLACAK MI - BAYRAMDA TOPLU TAŞIMA ARAÇLARI ÜCRETSİZ OLACAK MI?


bayramda otobüsler paralı mı, bayramda otobüsler bedavamı,bayramda bedava olacak mı, bayramda otobüsler be4dava olacak mı, bugunkihaber.blogspot.com bayramda otobüsler yine indirimli mi, bayramda otobüsler indirimli mi, bayramda toplu taşıma araçları bedava mı, 


Ramazan bayramına az bir süre kala akıllara gelen ve sık sorulan sorulardan birisi olan Bayramda otobüsler bedava olacak mı yada Bayramda otobüsler indirimli olacak mı.
İstanbul'da her sene bayramlarda otobüslerde ve toplu taşıma araçlarında bugunkihaber.blogspot.com indirim olması bu senede olacak mı acaba sorusunu gündeme getirmişken İstanbul Büyük Şehir Belediyesinden yapılan açıklama ile sorular yanıtlarını buldu.

BAYRAMDA TOPLU TAŞIMA ARAÇLARI %50 İNDİRİMLİ

İstanbul Büyük Şehir Belediye Meclisinin oy birliği ile aldığı karar doğrultusunda Ramazan Bayramında 3 gün boyunca;
İETT Otobüsleri, Halk Otobüsleri, Metro, Metrobüs, Tramvay, Füniküler ve Şehir Hatları Vapurları 
yüzde 50 indirimli hizmet verecek.
Tüm İstanbul'lular bugunkihaber.blogspot.com Ramazan bayram boyunca yani 8-9-10 Ağustosta Toplu Taşıma araçlarından 3 gün boyunca indirimli yararlanacaklar.


Konu Hakkında Görüş Bildirebilirsiniz
Sizce Tamamen mi Ücretsiz Olmalı...





bayramda toplu taşıma araçları, bayramda metrobüs bedava mı, bayramda metrobüste indirim olacak mı, bayramda ulaşım bedava olacak mı, bayramda ulaşım indirimli olacak mı,bayramda akbil kaç para olacak, bayramda bi akpil basmak kaç para olacak, bugunkihaber.blogspot.com bayramda ulaşoımda ne kadar indirim olacak, bayramda otobüsler kaç gün bedava, bayramda otobüsler kaç gün işndirimli, bayram da ulaşım nasıl olacak







Kategori: , , , , , ,

1 yorum:

  1. Kazlıçeşme(siyasi parti mitingine bedava olan otobüslerin ,resmi ve dini bayramlar da da herkese ücretsiz olması sosyal devlet olmanın gereğidir.

    YanıtlaSil

loading...