loading...
Facebookta paylaş

ARKANDAYIZ YARIŞMA PROGRAMI - ARKANDAYIZ YARIŞMASI NE ZAMAN BAŞLIYOR


tv,arkandayız yarışması,arkandayız yarışması ne zaman başlıyor,arkandayız yarışması nasıl bir yarışma olacak ,arkandayız yarışmasında kim yarışacak,arkandayız da nasıl yarışılacak,arkandayız yarışmasında nasıl yarışma olacak,arkandayız yarışması katılım formu,arkandayız yarışması sunucusu kim,arkandayız yarışması ne zaman

Kanal D ekranlarında 10 Temmuzda yepyeni bir yarışma başlıyor. Tüm dizilerin sezon finali yapması ile yaz tatilinde bir çok yarışma programları düzenleyen kanallar adeta kendileri yarışıyorlar. Bunlardan bir tanesi olan ve kanal D de 10 temmuz Çarşamba günü başlayacak olan ARKANDAYIZ yarışmaşı.

İlk bölümü ile 10 temmuzda karşımızda olacak, Biraz farklı olan yarışmada yarışmacılar arkadaş grupları ile yarışacaklar.
Daha önceleri eşi,kardeşi, annesi babası vs. kişilerle yarışan ve yarıştıran programlar olmuştu. Kanal D de ekrana gelecek olan ARKANDAYIZ yarışması ise 6 kişilik arkadaş gruplarıyla yani kankaları ile yarışacaklar.

Peki bu yarışma nasıl bir yarışma olacak, gruplar nasıl yarışacak veya tek bir kişi mi yarışacak.
Sizlere bu yazımızda Arkandayız yarışması hakkında bilgi vermeye çalışacağız.

İşte ARKANDAYIZ Yarışması Konusu

Programın sunuculuğunu başarılı ve sevilen oyuncu Ünal Yeter yapıyor. Arkandayız, ortak hayalleri olan arkadaş gruplarının, yani  kankaların  hep birlikte yarışacakları eğlence dolu bir yarışma programı.
Yapımını Endemol Türkiye’nin üstlendiği yarışmada, grup liderinin soruları bileceğine güvenen arkadaşları, iddiayı da ve kazanabilecekleri para ödülünü de ikiye katlayabilecekler.
Yarışmanın sonunda eğer grup lideri arkadaşlarını yanıltmaz ve soruları doğru yanıtlayabilirse, kankaların ortak hayali de gerçeğe dönüşecek ve 100 bin TL’lik ödüle ulaşabilecekler.
Programın ilk bölümünde, ortak hayalleri 2014 Dünya Kupası’nı yerinde, yani Brezilya’da izlemek olan beş emekli subaydan oluşan “Kelle Paça” grubu ile ortak hayalleri açtıkları kafede düğün yapmak olan altı gençten oluşan “Küçük Patronlar” grubu yarışacaklar.


Kategori: , , , ,

0 yorum

loading...