loading...
Facebookta paylaş

AKREP BURCU - AKREP BURCU ÖZELLİKLERİ NELERDİR


burç nedir,akrep burcu özellikleri,akrep burcu nasıldır,akrep burcu kadınlarının özellikleri,akrep burcu erkeğinin özellikleri,akrep burcu nasıl bir burçtur,akrep burcu özellikleri nelerdir,akrep burç,burçlar ve özellikleri,astroloji merakı,astroloji yorumları,burç yorumları,hangi burç daha üstündür,burç ve yorumları

Günümüzde Astroloji merakı gün geçtikçe artıyor kendilerini adeta kaptırıp burçlara ve yorumlara göre şekillendirenler var, özellikle kadınların daha çok ilgisini çeken burç ve burçların özellikleri kadınlar tarafından daha çok takip ediliyor, Hatta doğum yapacaklar bile çocuğunun doğum gününü istedikleri burca göre ayarlayanlar bile var.
Astroloji merakı önceleri bir eğlence zaman geçirme ve yorum yapılma işi olarak çıkmış gibi görünse de şimdiler de ise bazıları tarafından vazgeçilmez bir tutku haline gelmiştir.

Peki Burç nedir, nasıl ortaya çıkmıştır.
Peki burçlar gerçekte de kişiliğimizi yansıtır mı?
Burçlarla ilgilenenler, takip edenler burcunuzun gerçekten sizi yansıttığını düşünüyor musunuz? 
Kendi burcunuzun size uygun olduğunu düşünüyor musunuz?

bugunkihaber.blogspot.com olarak sizlere bu yazımızda Akrep burcu ve Akrep burcu özelliklerini açıklamaya çalışacağım.


İşte Akrep Burcu ve Özellikleri

Son derece ihtiraslı bir yapı, akrep burcunun özellikleri arasındadır. Derin ve kuvvetli tutkulara sahiptirler. Gerek maddi, gerekse manevi konularda ihtiras sahibidirler.
Kararlı bir yapıları vardır akrep burcu olanların. Bu burçlar bir kere karar verdiklerinde, asla kararlarından vazgeçmez, önlerine çıkan tüm engelleri aşarlar. hatta bu engelleri aşma konusunda zaman zaman acımasız da davranabilirler.
Yorulmak bilmeyen bir yapı, bitmek bilmeyen bir güçte, akrep burcunun özellikleri arasındadır. Akrep burçları hedeflerine giden yolda asla zafiyet göstermezler. Planlarını gerçekleştirmek için gerekli azim ve iradeye fazlası ile sahiptirler. Akrep burcu olanlar, bakışları ile dikkat çekerler. İnsanların gözlerinin içine bakarlar. İntikamcılık ta, akrep burcunun özellikleri arasındadır.
Kendilerine yapılan kötülükleri unutmazlar ve muhakkak hesap sorarlar. Otoriterlikte, akrep burcunun özellikleri arasındadır. Tahakküm yetenekleri çok gelişmiştir. Bulundukları ortamlarda mutlaka yöneten konumda olurlar. Bağımsızlıklarına düşkündürler ama başkalarının özgürlüklerini kısıtlayabilirler. bugunkihaber.blogspot.com. Şüphecilik te, akrep burcunun özelliklerindendir. Her şeyden, herkesten kuşku duyarlar. Kıskançlıkları da fazladır. Sahip oldukları her şeyi başkalarından kıskanabilirler.
Akrep burcu olanların özgüvenleri son derece fazladır. Güçlü bir kişiliğe sahiptirler ve ellerindeki imkanların farkındadırlar.
Bazen bu aşırıya kaçıp, kendini beğenme olarak ortaya çıkar.

Konu Hakkında YORUM Yapabilirsiniz.
Sizde Burcunuzu Yazarak Sizi Yansıtıp Yansıtmadığını Paylaşabilirsiniz.
Sizin Burcunuz Ne, Bakalım Hangi Burç Daha Çok Çıkacak.

Kategori: , , , , , ,

0 yorum

loading...