loading...
Facebookta paylaş

2013-2014 SÜPER LİG DERBİ TARİHLERİ - YENİ SEZON DERBİLERİN TARİHLERİ


2013-2014 sezonu derbi maçları,derbi maçları tarihleri,derbi maçları ne zaman,derbiler ne zaman, süper toto süper lig derbileri ne zaman,derbileri kimler oynayacak,yeniz sezon derbi maçları ne zaman,beşiktaş derbileri ne zaman,fenrbahçe derbileri ne zaman,galatasaray derbileri ne zaman, fenerbahçe derbileri ne zaman,fenerbahçe galatasaray derbisi ne zaman,beşiktaş galatsaray derbisi ne zaman,fenerbahçe beşiktaş derbisi ne zaman,fenerbahçe trabzon derbisi ne zaman

17 Temmuz 2013 tarihinde Lig TV stüdyolarında yapılan kura çekimleri ile 2013-2014 yılı süper toto süper Lig fikstürü belli oldu.
Takımların maç yapacakları rakipleri ve tarihleri belli olurken ilk hafta maçları arasında olan Galatasaray Gaziantepspor ile karşılaşırken Beşiktaş ise Trabzonsporu ve Fenerbahçe'de  ligin yeni takımı olan Konya Torkuspor takımı ile eşleşerek lige hızlı bir giriş yapmayı amaçlayan takımlar, yeni sezonu kendilerine yakışır şekilde devam ettirmek istiyorlar.

Futbol severlerin ise en çok merak ettikleri takımlarının derbi maçlarının tarihleri ve kimlerle yapacakları oluyor.
2013-2014 Süper Toto Süper Lig derbileri de belli oldu. Takımların derbi maçları tarihlerini yazımızın devamda bulabilirsiniz.
17 Ağustosta başlayacak olan 2013-2014 sezonu Süper lig de takımların derbi maçları şunlar;

İşte 2013 - 2014 sezonu Süper Toto Süper Lig'deki Derbi Maçları...

  1. hafta   Beşiktaş-Trabzonspor, 
  5. hafta   Beşiktaş-Galatasaray, 
  7. hafta   Fenerbahçe-Trabzonspor, 
11. hafta   Fenerbahçe-Galatasaray, 
13. hafta   Fenerbahçe-Beşiktaş




Kategori: , , , , , , , ,

0 yorum

loading...