loading...
Facebookta paylaş

SURVİVOR HİLMİCEM Mİ ELENDİ MURAT MI? - 28 HAZİRAN KİM ELENDİ MURAT MI HİLMİCEM Mİ? - SURVİVOR SMS KİMLER ÇIKTI


survivor 2013,24 haziran kim elendi,murat mı elendi hilmicem mi,24 haziran smse kim çıktı,24 haziran survivor izle,smse kim çıktı,24 haziran adadan kim gitti,murat mı elendi hilmicem mi,24 haziran survivorda neler oldu izle,24 hazirtan akşamı dokunulmazlık oyunu oyunu izle,24 haziran dokunulmazlık oyununu kim kazandı,hilmicem mi elendi murat mı elendi,24 haziran survivor ünlüler gönüllüler izle,24 hazirandaki oyun neydi,24 haziran dokunulmazlık oyunu izle
Survivor Ünlüler Gönüllülerde en son dokunulmazlık oyunu 18 haziran akşamı oynanmıştı. 18 Haziranda oynanan dokunulmazlık oyununda finale kalan son 4 kişi Doğukan, Ümit, Hilmicem ve Murat olmuştu. 18 hazirandaki son dokunulmazlık oyunu bireysel dokunulmazlık oyunuydu oyunda ikili eşleşerek yarışan oyuncular Ümit ve Hilmicem, Doğukan ve Murat olmuştu iki gruptan da ünlülerin yani Doğukan ve Ümit yenmişti sonra kendi aralarında oynadıkları oyunu da Doğukan kazanarak dokunulmaz olmuştu.

24 Haziran akşamı ise Doğukan'ın dokunulmaz olması ile birlikte diğer 3 kişi kendi aralarında tekrar 3 tur süren bir dokunulmazlık oyunu oynadılar. Bu oyunu da ÜMİT kazanarak dokunulmazlık aldı. Yani hem Doğukan hemde Ümit dokunulmazlık alarak finale çıkmayı başardılar.

24 Haziran akşamı SMS'e kalan isimler ise HİLMİCEM ve MURAT oldu.



24 Haziran akşamı SMS'e çıkan isimler 


HİLMİCEM


ve


MURAT


Adaya veda edecek?

Sizce Adadan HİLMİCEM mi? yoksa MURAT mı elenecek...

28 Haziran adaya veda eden isim MURAT oldu.


Yorumlarınızı ve Düşüncelerinizi Paylaşabilirsiniz...




Kategori: , , , , , , ,

0 yorum

loading...