loading...
Facebookta paylaş

Nurhayat'ın Yarışma Programı - Nurhayat Hangi Yarışmayı Sunacak - Rekorlar Dünyası Yarışması - Kanal D Rekorlar Dünyası Yarışması


tv,Tv,Nurhayatın sunduğu yarışma,rekorlar dünyası yarışması,rekorlar dünyası ytarışması nurhayat,rekorlar dünyası yarısması ne zaman,rekorlar dünyasını kim sunacak,kanal d nin yeni yarısması, kanal d rekorlar dünyası yarışması,bugunkihaber.blogspot.com,rekorlar dünyası yarışması sunucusu nuthayat,nurhayatın sunduğu yarışmanın adı ne,nurhayat hangi yarılşmayı sunacak,nurhayatın yarışması ne,rekorlar dünyası yarışması sunucusu nurhayat mı olacak, kanal d yeni sezon,kanal d az sezonu,
Dünya Rekortmeni Olmak İstermisin...

Yalan Dünya Dizisinde Büyük İlgi Toplayan NURHAYAT Yarışma Proğramıyla Karşımızda Olacak...
Yalan Dünya adlı dizide canlandırdığı Nurhayat karakteriyle büyük beğeni kazanan Gupse Özay’ın sunduğu ‘’Rekorlar Dünyası’’ televizyon tarihin en inanılmaz gösterileri ve konuklarıyla çok yakında Kanal D’de En Son Neye Şaşırdınız? 1 saniyeden fazla düşündüyseniz, henüz hiçbir şey görmemişseniz demektir!

‘’Rekorlar Dünyası’’, hafızalardan silinmeyecek en ilginç gösteriler ve görenleri hayrete düşüren en inanılmaz insanlarla algılarımızı altüst etmeye hazırlanıyor. Dünyanın en kısa boylu kadının, en uzun burunlu adamına ; beton blokları bisküvi gibi kıran insanlardan, sakallı kadına kadar, dünyanın rekortmenleri Kanal D ekranlarında buluşuyor.

İnsan doğasının sınırlarını zorlayan rekor denemeleriyle ve akıllara durgunluk veren fiziksel özellikleriyle ‘Guinness Rekorlar Kitabı’’nda yerini alan dünyaca ünlü rekortmenler, Türk izleyicisinin gözleri önünde yepyeni rekorlara imza atmaya hazırlanıyor.

Amerika, Almanya, Fransa, İtalya, Çin, Avustralya, İngiltere gibi bir çok ülkede yayınlanan program ayrıca, Türkiye’de ki izleyicilere de Guinness World Records’ın yetkili hakemleri gözetiminde dünya rekortmeni olma fırsatı sunuyor.

Kaynak Kanal D

Rekorlar Dünyası Yarışması Başvuru Formu TIKLAYIN>>>


Kategori: , , , , ,

0 yorum

loading...