loading...
Facebookta paylaş

Fenerbahçe Yeni Teknik Direktörü Kim - Fenerbahçe'yi Kim Çalıştıracak - Fener Bahçe Teknik Direktörü Paul le Guen Mi?


fenerbahçe teknik direktörü kim,fenerbahçeye kişm gelecek,fenerbahçe teknik direktörü paul le guen oldu,paul le guen fenerbahçeye mi geliyor,fenerbahçe paul le guen le anlaştı mı,fenerbahçe transfer haberleri,fenerbahçe,fenerbahçe de son durum,fenerbahçe yılın transferi,fenerbahçede yeni isim kim,fenerbahçede transfer çalısmaları

Fenerbahçe Teknik Direktör Arayışlarına Devam Ediyor...

AYKUT Kocaman’ın istifasının üzerinden 10 gün geçerken, F.Bahçe yönetimi tecrübeli teknik adamın yerini doldurabilmek için çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdürüyor. Yerli teknik adamlar içinde Mustafa Denizli ve Ersun Yanal’ın isimleri gündeme gelirken, sarı-lacivertliler Eskişehir’in hocası ile prensipte anlaştı. Yabancı konusunda ise dünyaca ünlü birçok isimle temasa geçildi, yönetimin ilgilendiği son isim Paul le Guen.

F.BAHÇE, Kocaman’ın istifasının kabul edilmesinin ardından önce Fabio Capello’nun kapısını çaldı. İtalyan hocanın “Hem Rusya’yı hem de F.Bahçe’yi çalıştırırım” önerisine sıcak bakılmadığı için vazgeçildi. Almanya’yı çalıştıran Joachim Löw’ün “2014 Dünya Kupası’nda sonra gelirim” sözleri de Alman teknik adamın listenin dışında kalmasına neden oldu.

Hemen hemen her teknik adam sıkıntısı yaşandığında adı F.Bahçe ile anılan Mircea Lucescu, Shakhtar Donetsk ile olan sözleşmesini 3 yıllığına uzatması nedeniyle sarı-lacivertlilerin görüşme teklifini kabul etmedi. Şu an boşta olmasına rağmen diğer bir aday olan Felix Magath’ın 3 yıllık sözleşme ve yıllık 5 milyon Euro ücret talep etmesi nedeniyle rota Le Guen’e döndü.

LYON’U UÇURDU

Özellikle Olympique Lyon’u çalıştırdığı 2002-05 yıllarında takımı 3 yıl üst üste şampiyon yapıp, 3 kez de Fransa Süper Kupası’nı kazanma başarısı gösteren 49 yaşındaki teknik adam 2011-12 sezonundan bu yana Umman Milli Takımı’nı çalıştırıyor. F.BAHÇE yönetimi en son 2009-2010 sezonunda Paris St. Germain’de görev yapan ve o tarihten bu yana kulüp takımı çalıştırmayan Le Guen ile temasa geçerken, Fransız çalıştırıcının Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek olması nedeniyle teklife sıcak baktığı ifade edildi.

Milliyet Spor

Kategori: , , , , ,

0 yorum

loading...