loading...
Facebookta paylaş

Ehliyet Alacaklara Kötü Haber - Ehliyet Almak Zorlaştı - Ehliyet Almada Yeni Düzenlemeler


en son haber,haberler,ehliyet haberleri,ehliyet alamak için bir kez daha düşünülecek,ehliyet almak zorlaştı,ehliyet alma işlemleri,ehliyet kayıtları,ehliyetimi kaybettim,ehliyetimde tc numarası yok ne yapmam lazım,direksiyon sınavı gecede yapılacak,ehliyet sınavı değişiyor,ehliyet sınavı zorlaşıyor,ehliyet alma dönemleri,ehliyet kayıt dönemleri,ehliyet nasıl alınır,ehliyet şekilleri,ehliyet çeşitleri,b sınıfı ehliyet almak

Ehliyet Almak Artık Zorlaştı...

http://bugunkihaber.blogspot.com/

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan ehliyet ile ilgili yeni düzenlemeler geldi. Yeni düzenlemeye göre direksiyon sınav süreleri uzatılacak ve her türlü araç kullanabilin kişiler ehliyet alamaya hak kazanacak.


Yeni düzünlemede; Direksiyon sınavı artık gecede yapılacak. Sınavda sürücü adayı iki araç arasına park etme, yokuşta durup kalkma, zor şartlarda araç kullanımı ve en önemlisi her türlü aracı kullanabilen kişiler belge alacak şartı getirildi. Düzenlemeyle birlikte puan sisteminin değişmesi, teorik ders saatlerinin uzaması, sınavda hata yapanların sınavının tekrarlanması gibi önemli hususlarda eklendi.

MEB Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürü Mehmet Küçük yıl sonuna kadar Türkiye'de elektronik sınava geçmeyi planladıklarını söyledi.

Genel Müdür Mehmet Küçük; Eski yönetmeliğe göre 3 yada 3,5 ay gibi bir sürede alınabilen ehliyet, yeni yönetmelikte 1 ay kadar bir zamanda alınabileceğini söyledi.

Kategori: , , , , , ,

0 yorum

loading...