loading...
Facebookta paylaş

ACİL SERVİS DİZİSİ OYUNCULARI KİM - ŞHOW TV ACİL SERVİS DİZİSİ KONUSU


ACİL SERVİS DİZİSİ OYUNCULARI


Önceki yıllarda Şhow TV'nin sevilen dizisi olan Doktarlar, izleyiceleri tarafından benzetilen yeni dizisi izleyici karşısına çıkıyor. Yeni dizide heyecen doruklarda, dizinin en önemli olan konusu acil durumların birliktelik olarak üstlenmektir.  Şhow TV'nin önceki olan dizisi izleyicleri tarafından beğenilmiş ve en iyi diziler arasına girmeyi başarmıştı.

Son sezonda çıkan dizi sorunlarına yeni bir çözüm bulmak isteyen Kanalar'dan Show TV yeni dizisi olan Acil Servis dizisiyle izleyicileriyle buluşmak istiyor.

Hepimizin bildiği gibi son sezonda yeni çıkan dizilerin çok sayıda olduğundan dolayı izleyiciler tarafından izlenemedi ve düşen reytingler dolayısıyla, diziler erken final veya yayından kaldırılmak durumunda kaldılar.

Şhow TV'nin yeni dizisi Acil Servis, dizi konusu ve oyuncularıyla bir hayli merak ediliyor. Yeni dizide başarılı isimler bulunmaktadır. Şhow TV'nin yeni dizisi olan Acil Servis oyuncularından, Serhot Teoman, Nur Erkul, Funda Şirinkal, Funda İlhan, Musan Ekici, Gökhan Soylu, Suzan Aksoy, Tamer Tıraşoğlu,  Seda Akman gibi ünlü isimler bulunmaktadır.

Amerika'da reytin rekorları kırmayı başaran Er isimli dizinin, Türkiye uyarlamasıdır. Dizi'deki oyuncuların Doktor karekterini canlandırarak hayat kurtarmaya çalışırlar, 

Şhow TV'nin bomba girişi yapmaya hazırlanan Acil Servis dizisi merak edilen konularını sizlerle beraber görelim..

ACİL SERVİS DİZİ KONUSU 

Acil Servis,  kalbinin attığı yerdir. Buraya ölümle yaşam arasında yürüyen hastalar gelir. başta Doktorlar olarak herkes insan olduğu,  Onlarında hayatı vardır. Kendi hayatlarını yetişmeye çalışırken diğer yandada insan hayatını herşey üstünde tutmayı yemin etmişler.

ACİL SERVİS DİZİSİ OYUNCULARI KİMLERDİR

Tarık Karakteri -->>  Serhat Teoman
Zeynep  Karekteri -->>   Nur Erkul 
Tuğçe   Karakteri -->> Elçin Aktaş                          
Celal    Karakteri -->> Hasan Şahintürk
Malik  Karakteri -->> Serkan Öztürk
Asuman Karakteri -->>  Sinem Uçar
Pembe Karekteri -->> Funda Şerinkal
Şule Karekteri   -->>  Funda İlhan
Cenk Karekteri -->>  Caner Kurtaran 
Mert Karakteri -->> Musab Ekici
Leyla Karakteri -->> Suzan Aksoy
Murat Karakteri -->> Gökhan Soylu
Berzan Karekteri -->> Tamer Tıraşoğlu
Yeşim Karekteri -->> Seda Akman

Acil servis dizisi, acil servis dizisi oyuncuları, acil servis 1.bölüm, acil servis dizi konusu, acil servis ne zaman başlıyor, acil servis şhow tv, acil servis nerede çekiliyor, acil servis dizisi hangi kanalda, acil servis dizisi konusu ve oyuncuları, acil servis dizisinde kim kimdir, acil servis dizisi karakter isimleri, acil servis oyuncu kadrosu, acil servis tüm oyuncuları ve isimleri,








Kategori: , , , , , , ,

0 yorum

loading...