loading...
Facebookta paylaş

SAKLI KALAN DİZİSİ BURAK SAĞYAŞAR(ÖMER KARAKTERİ) KİMDİR?BURAK SAĞYAŞAR KAÇ YAŞINDA?HAYATI VE BİYOGRAFİSİ


Show Tv Ekranlarının yeni dizisi Saklı Kalan oyuncularıyla dikkat çekiyor.Saklı Kalan dizisinin başrollerinde Meral Çetinkaya,Melis Birkan,Özgür Çevik,Burak Sağyaşar gibi onemli isimlerin olduğu bir kadroyla ekranlarda.Büyük beğeniyle izledğimiz dizi yeni bölümleriyle nefesleri kesiyor.Saklı Kalan dizisinin konusuna bakcak olursak;
Dizimiz ülkenin en büyük maden şirketlerinden olan Cevher Holding üzerine kurulmuştur. Bu Holding'in patronlarından biri de Cevher Ailesinin küçük oğulları Murat'tır. Murat Cevher annesi Sitare Hanım, eşi ve kızıyla sakin bir hayat yaşayan sayılı bir iş adamıdır. Maalesef bu huzurlu hayatı tesadüfen tanıştığı genç bir kadınla sona erer. Bu genç kadına aşık olarak hayatının tamamen değişeceğini tahmin edemez genç iş adamı. Bu yaşadığı aşkla şimdiye kadar gerçek mutluluğun ne olduğunu bilmeden yaşadığını fark eder Murat. Fakat bu mutluluğun bu aşkın bedelini çok ağır ödeyecektir....Bir İntihar, bir cinayet ve imkansı bir Aşk, herkesin hayatını sonsuza dek değiştirecektir.Saklı Kalan dizisinin oyuncularından Kızların merak ettiği bir isim olan Burak Sağyaşar hakkında biyografisi,hayatını sizlerle payalaşıyoruz.

BURAK SAĞYAŞAR(ÖMER OKTAY KARAKTERİ) KİMDİR,BİYOGRAFİSİ

Burak Sağyaşar 29 Ekim 1987'de ailenin tek çocuğu olarak Adana'da dünyaya gelmiştir.27 yaşındadır.Ankara'da büyümüştür.1,92 cm boyundadır.Lyceé de Piyer Loti 'den mezun olduktan sonra Galatasaray Üniversitesi Sosyoloji bölümüne giren Sağyaşar, eğitimini halen Galatasaray Üniversitesi Sosyoloji bölümünde sürdürmektedir. Oyunculuk hayatına annesi Nilgün Sağyaşar'ın yapımcısı olduğu Yemin dizisi ile başlamıştır. En iyi bilinen rolü Küçük Kadınlar dizisinde "Utku Deviren" rolüdür.Lise yılları boyunca tiyatroyla ilgilendi ve en ciddi tiyatro deneyimini ekip olarak Kanada'da 800 kişilik bir salonda sahne alarak edinmiş. Yaptığı çalışmalar sonucunda Liselerarası En İyi Erkek Oyuncu ödülünü kazanmıştır.İngilizce, Fransızca ve İspanyolca olmak üzere üç dil bilen Burak Sağyaşar kariyerine eğitimine çok önem vermiştir.Burak Sağyaşar, her ne kadar annesi bu mesleği yapmasını istemese de, İstanbul’a geldiğinde bir oyunculuk ajansına başvurdu ve böylece oyunculuk kariyerine profesyonel bir adım atmış oldu. Oyuncu Uğur Demirpehlivan’dan yaklaşık iki sene boyunca oyunculuk eğitimi aldı.
İlk oyunculuk tecrübesini henüz 13 yaşındayken “Şaşıfelek Çıkmazı”‘nda edindi. Birkaç reklamda oynadıktan ve Yalancı Yarim adlı dizide bölüm oyunculuğu yaptıktan sonra, ilk kez “Yemin” dizisinde uzun soluklu bir karakteri canlandırma fırsatı buldu. Ama onu Türk televizyon izleyicilerine tanıtan, “Küçük Kadınlar”‘da canlandırdığı “Utku Deviren” karakteri oldu.Son olarak Saklı kalan dizisinde Ömer Oktay karakterini canlandırmaktadır.

Yer Aldığı Diziler
2013 Saklı Kalan,Ömer
2012 Sudan Bıkmış Balıklar
2010-2011: Karadağlar ,Selahattin
2008 – 2010: Küçük Kadınlar, Utku
2007 – 2008: Yemin , Mahir
2006: Yalancı Yarim, Konuk Oyuncu


                                                      




 Burak Sağyaşar Biyografisi, Burak Sağyaşar Fotoğrafları, Burak Sağyaşar Hayatı, Burak Sağyaşar Resimleri, Burak Sağyaşar ve Hatice Şendil, Burak Sağyaşar ve Sevgilisi, Karadağlar, Küçük Kadınlar, Nilgün Sağyaşar, Sudan Bıkmış Balıklar, Yalancı Yarim, Yemin”Burak Sağyaşar kaç yaşındadır,Burak Sağyaşar nerelidir,Burak Sağyaşar nerde doğmuştur, Burak Sağyaşar oynadığı diziler,Burak Sağyaşar hangi dilleri biliyor,Burak Sağyaşar ve hayatı,Burak Sağyaşar saklı kalan,saklı kalan ömer karakteri,saklı kaln ömer gerckte kimdir,saklı kalan dizisi oyuncuları kimlerdir,saklı kalan dizisi hangi kanalda yayınlıanıyor,saklı kalan dizisi fragmanı,saklı kalan dizisi konusu nedir,

Kategori: , , , , ,

0 yorum

loading...