loading...
Facebookta paylaş

FACEBOOK ARAMA GEÇMİŞİ NASIL SİLİNİR - FACEBOOK ARAMA KAYITLARINI NASIL SİLEBİLİRİM


güncel,facebook arama kayıtlarını silmek nasıl,facebook arama kayıtları nasıl silinir,facebook arama kayıtları silinebilir mi,facebokta nereye baktığımı nasıl silerim,internette nerelere girdiğimi silmek,internette hangi sitelere girip neler aradığınızı silmek,facebook aramam geçmişimizi kaydediyor mu,facebok aramalarını silmek

Kadın veya Erkek tüm bilgisayar ve internette sosyal paylaşım siteleri kullanıcıların tek kokusu olan arama geçmişi silmek. Bunu internet üzerinde yollarını arayan kullanıcılar kolaylıklarını da bulmuşlardır. Sizden habersiz bilgisayarınızın basına geçen arkadasınız eşiniz, babanız, anneniz, kardeşiniz ve dahası sizin internette neler yaptığınızı karıştırıp nelere bakıp neler aradığınızı bulabilir görebilir sizi zor durumda bırakarak soru yağmuruna tutabilir internet arama geçmişi silmenin yollarının bulunması sayesinde kurtulabildiniz diyelim ki;

Peki Facebook'un da arama geçmişi olduğunu, sizin neler arayıp nelere baktığınızı ne yaptığınızı kaydettiğini biliyor muydunuz?.

Facebook uzun zamandır bütün kullanıcılarının arama geçmişi kaydedip üstü kapalı bir şekilde saklıyor tabi bunlardan biz kullanıcılar haberi yok. Facebook arama geçmişinin kaydedilmesi gibi bunları silmeye de izin vermektedir.

Peki Facebook arama geçmişi nasıl silinebilir

Facebook arama geçmişi silme yöntemini sizler için derledik.

1- Öncelikle Facebook Hesabımıza giriş yapıyoruz. girdikten sonra sol üst köşedeki ismimize tıklayarak kendi profilimize giriyoruz.

2- Sonrasında Facebok Profil sayfanız üzerinde kapak fotoğrafının hemen sağ alt bölümünde bulunan hareketler dökümü sekmesine tıklıyoruz.

3- Yeni açılan hareketler sayfası üzerinde sol tarafta bulunan fotoğraflar beğenmeler ve yorumlar altındaki DAHA FAZLA butonuna tıklıyoruz.

4- Açılan menünün en alt kısmında ara butonunu göreceksiniz. ara butonuna tıklayarak işleme devam ediyoruz.

5- Ve işte Facebook aramam kayıtlarımızı tuttuğu arama sayfası karşımızda. Sağ üst kösede bulunan arama kayıtlarını sil butonu yardımıyla tek seferde silebilirsiniz.

İşlem Tamamdır Kafanız Rahat Olsun Artık....

Kategori: , , , , ,

0 yorum

loading...