loading...
Facebookta paylaş

NESLİHAN ATAGÜL KİMDİR - NESLİHAN ATAGÜL BİYOGRAFİSİ - FATİH HARBİYE NERİMAN KİMDİR


neslihan atagül kim,neslihan atagül resimleri,neslihan atagül kimdir,neslihan atagül kaç yaşında neslihan hangi dizilerde oynadı,neslihan atagülün yaşı kaç,neslihan atagül kaç doğumlu,neslihan atagül doğum tarihi,neslihan atagül özcan deniz sevişmesi,neslihan atagül resimleri,neslihan


Yeni sezonda FOX TV ekranlarında başlayan Fatih Harbiye dizisi, Peyami Safa'nın unutulmaz esri olan Fatih Harbiye kitabının diziye uyarlanmasıdır. İlk bölümleri ile ekranlara gelen dizi Fox TV'nin  iddealı yapımları arasına girerek şimdiden adından söz ettirmeye başladı.


Fatih Harbiye dizisinin başrollerinde Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül rol alıyor, genç oyuncuların başrol oynadığı dizi yeni yeni bölümleri ile her hafta karşımızda olacak. Fatih Harbiye dizisi Neriman karakterini canlandıran Neslihan Atagül güzelliği ve oyunculuğu ile Fatih Harbiye dizisi oyuncuları arasında dikkat çeken en önemli isimlerden birisi olmayı başarmıştır.

Sizlere bu yazımızda Fatih Harbiye dizisi Neriman karakteri kimdir, Neslihan Atagül kimdir, kaç yaşındadır, hangi dizilerde oynamıştır gibi bilgilerini ve biyografisini paylaşacağız.


Neslihan Atagül Kimdir...

Neslihan Atagül 20 Ağustos 1992 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Küçük yaşta oyunculuğa başlayan genç oyuncunun tv kariyeri rol aldığı projelerle dolu, yaşının genç olmasına rağmen adından söz ettiren ve sevilen bir oyuncu olan Neslihan Atagül'ün aldığı ödüllerde bulunmaktadır.

Oynadığı diziler sayesinde bir çok ödül alan genç ve güzel oyuncu umut veren bir oyuncu olma yolunda hızla ilerliyor.
Neslihan Atagül en son Hayat Devam Ediyor dizisinde Şirin karakterini canlandırmıştı. Şimdi ise yeni başlayacak olan Fatih Harbiye dizisinde başrol oynayacak.


Neslihan Atagül'ün Rol Aldığı Diziler...

2006 - Yaprak Dökümü  - Deniz
2006 - İlk Aşk - Bahar
2011 - Canım Babam - Pınar 
2011 - Kalbim Seni Seçti - Melis 
2012 - Araf  - Zehra 
2012 - Hayat Devam Ediyor - Şirin Bakırcı
2013 - Fatih Harbiye


Neslihan Atagül'ün Aldığı Ödüller...


2013 - 45. Sinema Yazarları Derneği Ödülleri Cahide Sonku En İyi Kadın Oyuncu Ödülü (Araf) 2012 - Altın Koza Film Festivali Türkan Şoray Umut Veren Genç Kadın Oyuncu Ödülü (Araf) 2012 - Moskova 2morrow Film Festivali Şimdinin ve Geleceğin En İyi Oyuncusu Ödülü (Araf) 2007 - Altın Koza Film Festivali Umut Veren Genç Kadın Oyuncu Ödülü (İlk Aşk)



Neslihan Atagül Resimleri...



 

 

 
























Neslihan Atagül Hakkında YORUM Yapabilirsiniz...







neslihan atagül ve özcan deniz,neslihan atagül filmleri,neslihan atagül foto galeri,neslihan atagül frikikleri, neslihan atagül hangi dizide oynayacak,neslihan atagül yaprak dökümündeki ismi,neslihan atagül,neslihan atagül hakkında, neslihan atagül biyografisi,neslihan atagül wikipedi,vikipedi neslihan atagül,neslihan atagül vikipedi, neslihan atagül hayatı,neslihan atagül boyu,neslihan atagül kaç yaşında, neslihan atagül kimdir, neslihan atagül fatih harbiyedeki ismi, fatih harbiye neriman kimdir, fatih harbiye neriman karakteri kimdir

Kategori: , , , , , ,

5 yorum:

  1. güzel sayılır ama çocuk gibi sevmedim

    YanıtlaSil
  2. ne çocuğu be fıstık gibi kız işte

    YanıtlaSil
  3. neslihan seni coooooooooooooooooook seviyorum ve ayrica kadir doguluya bitiyorum ikiniz cook yakisiyosunuz umarim gercek hayatta da berabersinizdir

    YanıtlaSil
  4. Ztn gerçek hayatta berberler

    YanıtlaSil
  5. Neslihan abla seni çok seviyorum ya çok güzel bi kızsın maşallah

    YanıtlaSil

loading...