loading...
Facebookta paylaş

ŞÜKRÜ ÖZYILDIZ KİMDİR - BENİM HALA UMUDUM VAR DİZİSİ OZAN KİMDİR


benim hala umudum var dizisi oyuncuları, benim hala umudum var dizisi ozan kimdir, benim hala umudum var ozan karakteri kim, bugunkihaber.blogspot.com, benim hala umudum var dizisi şükrü özyıldız kim, şükrü özyıldız kimdir, şükrü özyıldız kimdir, şükrü özyıldız resimleri, 


ŞÜKRÜ ÖZYILDIZ KİMDİR


Star TV'nin sevilen dizisi olan Benim Hala Umudum Var dizisi her hafta yeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Sevilen dizi Benim Hala Umudum Var başrollerini de Gizem Karaca ve Berk Oktay paylaşıyor. bugunkihaber.blogspot.com
Dizi de adından çok söz ettiren bir diğer isim ise Yakışıklı Oyuncu Şükrü Özyıldız'dır. Benim Hala Umudum Var dizisinde Ozan karakterini canlandıran Şükrü Özyıldız dizinin en çok sevilen isimlerinden birisi olmayı başardı.
Şükrü Özyıldız'ın sevilmesiyle beraber internet
arama motoru olan Google'da Şükrü Özyıldız kimdir, Şükrü Özyıldız kaç yaşındadır gibi Şükrü Özyıldız'ın hayatı hakkında bilgiler aranmaya başlandı.

Sizlere bu yazımızda bugunkihaber.blogspot.com olarak Şükrü Özyıldız'ın biyografisini, Ozan karakterini canlandıran Şükrü Özyıldız hayatı hakkında bilgiler paylaşacağız.


Şükrü Özyıldız Kimdir

Benim Hala Umudum Var Ozan Karakteri Kimdir

Şükrü Özyıldız 18 Şubat 1988 yılında İzmir'de dünyaya gelmiştir. 25 yaşında olan yakışıklı oyuncu oynadığı bütün dizilerde gözde insan olmayı başarmıştır.
Eğe Üniversitesi İktisat Bölümü son sınıf öğrencisi olan genç oyuncu Müjdat Gezen Sanat Merkezinde oyunculuk bugunkihaber.blogspot.com eğitimi alması ile birlikte dizilerde oynamaya başlamıştır.
Şükrü Özyıldız dizilerin yanı sıra tiyatro oyunları ve reklam filmlerinde de oynamıştır. Su sporları ve kafes dövüşlerine merakı vardır.



Şükrü Özyıldız'ın Rol Aldığı Diziler


- Benim Hala Umudum Var
- Uçurum
- Derin Sular



Şükrü Özyıldız Resimleri












Şükrü Özyıldız Hakkında YORUM Yapabilirsiniz...




şükrü özyıldız biyografi, şükrü özyıldız hayatı, şükrü özyıldız hakkında, şükrü özyıldız kaç yaşında, şükrü özyıldız yaşı, şükrü özyıldız hangi dizilerde oynadı, bugunkihaber.blogspot.com, şükrü özyıldız oynadığı diziler, ozan karakteri kimdir, şükrü özyıldız foto galeri, şükrü özyıldız

Kategori: , , , , , ,

2 yorum:

loading...