loading...
Facebookta paylaş

ONUR TUNA KİMDİR - BUGÜNÜN SARAYLISI ONUR TUNA BİYOGRAFİSİ RESİMLERİ


onur tuna kaç yaşında, onur tuna kimdir, onur tuna biyografisi, onur tuna doğum tarihi, onur tuna resimleri, onur tuna kim, bugunkihaber.blogspot.com,onur tuna hangi dizilerde oynadı, hayat devam ediyor onur tuna, hayat devam ediyor sıraç, onur tuna resimleri, onur tuna foto galeri,
ONUR TUNA KİMDİR

Atv'nin yeni başlayacak olan dizisi Bugünün Saraylısı adlı dizi yeni sezonun en iddealı dizilerinden biri olacağa benziyor. bugunkihaber.blogspot.com, Başrolünde Selçuk Yöntem'in oynayacağı dizi
Eylül ayında ekranlarda olacak, Sizlere daha önceki yazılarımızda yeni başlayacak olan dizi Bugünün Saraylısı dizisi konusu ve dizinin oyuncu kadrosunu paylaşmıştık.
Bugünün Saraylısı dizisi oyuncu kadrosunda bulunan Onur Tuna şimdiden adından söz ettiren oyuncular arasında yerini alıyor. 
Sizlere bu yazımızda bugunkihaber.blogspot.com olarak Onur Tuna kimdir, Onur Tuna kaç yaşındadır, bugunkihaber.blogspot.com,Onur Tuna nerelidir gibi hakkında merak edilenleri ve Onur Tuna biyografi bilgilerini paylaşacağız.




Onur Tuna Kimdir

Onur Tuna 16 Temmuz 1988 yılında Çanakkale de dünyaya gelmiştir. Yakışıklılığı ve mavi gözleri ile dikkatleri üzerine çeken genç oyuncu oynadığı dizlerde hep ilgi görmüştür. Yakışıklı ve genç oyuncu bugunkihaber.blogspot.com, Ege Üniversitesi Sanat Müziği konservatuarında ses eğitimi almıştır. 
Besteci kimliğini geliştiren Onur Tuna kendine ait iki bilinen şarkısı vardır. Acın Verdi ve Tıpkı Sen adlı parçaları ile biliniyor. 
Tüm bunların yanı sıra mankenlik de yapan Onur Tuna küçük yaşından beri ilgilendiği voleybol ve basketbol alanlarında profesyonel olarak oynamıştır. Şu zamanlarda ise Müjdat Gezen Sanat merkezinde oyunculuk eğitimi almaya devam eden genç oyuncu, bugunkihaber.blogspot.com, son olarak Atv de başlayacak olan Bugünün Saraylısı adlı dizi ile karşımıza gelecek.


Onur Tuna Rol Aldığı Diziler

- Bugünün Saraylısı
- Hayat Devam Ediyor



Onur Tuna Resimleri










Onur Tuna Hakkında YORUM Yapabilirsiniz.





onur tuna sevgilisi kim, onur tuna bugünün saraylısı dizisi, bugünün saraylısı dizisi onur tuna, onur tuna şarkıları, onur tuna şarkısının ismi, bugunkihaber.blogspot.com,onur tunanın oynadığı diziler, onur tunanın rol aldığı diziler, onur tuna dizileri, onur tuna kim, onur tuna wikipedi, onur tuna vikipedi, onur tuna hayatı, onur tuna burcu ne,



Kategori: , , , , , , , , ,

2 yorum:

loading...