loading...
Facebookta paylaş

CANSU TOSUN KİMDİR - BUGÜNÜN SARAYLISI DİZİSİ CANSU TOSUN BİYOGRAFİSİ VE RESİMLERİ


bugünün saraylısı dizisi, bugünün saraylısı dizisi oyuncusu cansu tosun, bugünün saraylısı oyuncusu cansu tosun kimdir, cansu tosun kimdir, bugunkihaber.blogspot.com, cansu tosun hayatı, cansu tosun kaç yaşında, cansu tosun biyografi, cansu tosun kim, cansu tosun resimleri,

CANSU TOSUN KİMDİR


Atv ekranlarında başlayacak olan yeni dizler arasında olan Bugünün Saraylısı dizisi oyuncularını tanıtmaya devam ediyoruz. bugunkihaber.blogspot.com Daha önceki yazımızda Bugünün Saraylısı dizisi konusu ne zaman başlayacağı ve Bugünün Saraylısı dizisi oyuncuları arasında olan Serhat Teoman biyografisini paylaşmıştık.

Sizlere bu yazımızda Bugünün Saraylısı dizisi oyuncusu olan Cansu Tosun hakkında bilgiler vermeye Cansu Tosun kimdir, Cansu Tosun kaç yaşındadır, Cansu Tosun nerelidir gibi hakkında merak edilenleri paylaşacağız.


BUGÜNÜN SARAYLISI DİZİ OYUNCULARI VE KONUSU İÇİN TIKLAYINIZ>>>


Cansu Tosun Kimdir...

Cansu Tosun 26 Ocak 1988 yılında Nürnberg Almanya'da doğmuştur. Almanca, İngilizce ve Türkçe bilen güzel oyuncu Ata binmekten ve yüzmekten hoşlanıyor.
Doğduğundan beri Almanya da yaşayan Cansu Tosun 5 sene Alman Operası’nda bale eğitimi aldı. Daha sonra Jazz, Hiphop ve modern dans bugunkihaber.blogspot.com eğitimi almaya başladı. 4 yaşından beri birçok alman markası için fotomodellik yaptı ve kaliteli markaların yüzü oldu.
Bütün bunları oyunculuk ile birleştirmek istediği için 2010 yılında İstanbul’a oyunculuk eğitimi almaya geldi.İlk olarak BKM’ de Yılmaz Ergoğan’dan, ve sonrasında da 3. Mota Okulu’nda Ümit Çırak’tan oyunculuk eğitimi aldı.


Cansu Tosun Rol Aldığı Diziler


- Bugünün Saraylısı
- Kayıp Şehir
- Küçük Hanımefendi




Cansu Tosun Resimleri












Cansu Tosun Hakkında YORUM Yapabilirsiniz.











cansu tosun nereli, cansu tosun doğum tarihi, cansu tosun hakkında merak edilenler, cansu tosun foto galeri, cansu tosun hangi dizilerde oynadı, bugunkihaber.blogspot.com, cansu tosun rol aldığı diziler, cansu tosun bilgileri, cansu tosun doğum yeri



Kategori: , , , , , , ,

1 yorum:

loading...