loading...
Facebookta paylaş

SONY XPERİA Z ULTRA ÖZELLİKLERİ VE FİYATI


sony xperia z ultra,sony xperia z ultra kaç para,sony xperia z ultra çıktı mı,sony xperia z ultra ne zaman çıkacak ,sony xperia z ultra kaç para olacak,sony xperia z ultra özellikleri,sony xperia z ultra kaç gb,sony xperia z ultra su geçiriyormu,sony xperia z ultra su geçirirmi,sony xperia z ultranın boyutları,sony xperia z ultra tabletmi cep telefonu mu,sony xperia z ultra telefon mu tablet mi,sony xperia z ultra tüm özellikleri neler,


Teknoloji dünyasında ilk akla gelenler bu aralar şüphesiz cep telefonlarıdır. Giderek akıl almaz bir boyuta taşınan ve özellikleri ile pes dedirten cep telefonlarının gelişimindeki hız son sürat devam ediyor cep telefonu firmaları birini tanıtmadan birine başlıyor ve haberini duyuruyorlar.

İşte bunlardan biri olan Sony Xperia Z Ultra

Sony Xperia Z Ultra telefon tarihinin en büyük telefonu, evet en büyük gerek ekran ve hacim olarak gerekse özellikler olarak önemli bir gelişme sağlamıştır. Sony Xperia Z Ultra, Sony Xperia serisin bir önceki Xperia Z modelinin tasarımını ve görüntüsünü koruyarak dizayn edilmiş bir telefondur.
Sony Xperia Z Ultra cep telefonunun en dikkat çeken özelliği su geçirmez olmasıdır. Bu özellik sayesinden diğer rakiplerine nazaran bir adım önde olan Sony Xperia Z Ultra önümüzdeki günlerde bakalım nasıl bir satış sağlayacak.

Sony Xperia Z Ultra özelliklerine kısaca bakacak olursak; 

180mmx92mmx6,5mm boyutlarında ve 212 gram ağırlığında
6.44 inç'lik Full HD ekran boyutu ile cep telefonları ekranları arasında en büyük ekrana sahip telefondur.
2.2 Ghz Qualcomm Snapdragon 800 hızında çalışan 4 çekirdekli bir işlemciye sahip
14 saatlik bir konuşma süresi ve 5.5 saatlik kesintisiz video oynatma süresi ilede bataryanın gücünü gösteriyor
2 GB RAM ve 16 GB dahili hafıza yer alıyor
Android 4.2.2 işletim sistemine sahip

Bu telefon devi olarak lanse edilen Sony Xperia Z Ultra rakiplerine karşı nasıl bir yol izleyip, nasıl satış rakamlarına ulaşacağını önümüzdeki günlerde göreceğiz.
Sony Xperia Z Ultra cep telefonunun Ağustos ayı içerisinde satışına başlanacağı beklenirken bu harika telefonun fiyatı konusunda bir açıklama yapılmamıştır.

Sony Xperia Z Ultra Hakkında YORUM Yapabilirsiniz...
Sizce Fiyatı Ne Olur...



sony xperia z ultra özellikleri neler,sony xperia z ultra kamera özellikleri ne,sony xperia z ultra kaç megapiksel kamera var,sony xperia z ultra android kaç,sony xperia z ultra mı iyi htc one mı iyi,sony xperia z ultra mı iyi galaxy s4 mü iyi,sony xperia z ultra kaç çekirdekli,sony xperia z ultrada kaç gb ram var,sony xperia z ultra rami kaç

Kategori: , , , , , ,

0 yorum

loading...