loading...
Facebookta paylaş

GÖNÜL İŞLERİ BEDİR - CAN YAMAN KİMDİR - CAN YAMAN KİMDİR KAÇ YAŞINDA BİYOGRAFİSİ VE RESİMLERİ


GÖNÜL İŞLERİ BEDİR KİMDİR

Star TV'nin sevilen dizisi Gönül İşleri her gün daha fazla izleyici kitlesiyle ilgi odağı olmaya devam ediyor. Star TV'de her Pazar akşamı izleyicilerini erkana bağlayan dizi tüm izleyicileri tarafından başarılı bulunmaktadır.

Star TV'nin sevilen dizisinin merak edilen başarılı oyuncuları hakkın bilgileri sizler paylaşmak için yazdığımız yazıyı okumaya devam edelim.

Gönül İşleri dizisin en önemle aranan oyuncusu ise dizide Bedir karakterini canlandıran Can Yaman olarak ilk sırada yerini almaktadır. Dizinin başarılı oyuncusu olan Can Yaman hakkında bilgileri okuyalım.

Sevilen başarılı oyuncu Can Yaman, dizideki Bedir karakteriyle Sevda'ya aşıktır ve Tibet ile bu yüzden rekabete girer. Cesurluğu ve mertliğiyle isim duyuran Bedir, tek korkusu polislerdir. 

Gönül işleri dizi oyuncuları arasında Pamir Pekin, Gümeç Alpay, Fırat Çelik, Timuçin esen, Kaan Yılmaz, Can Yaman, Selam Ergeç, Bennu Yıldırımlar ve Sinem Kobal gibi başarılı isimler yer almaktadır.

Gönül İşleri dizisinin izleyicileri tarafından bir çok soru sorulmaktadır ve bu sorular arasında ilk sırada dizide Bedir karakterini canlandıran Can Yaman yer almaktadır.

Star TV'nin sevilen dizisi Gönül İşleri dizisi izleyicileri tarafından merakla araştırılan başlıklar ise; Can Yaman kimdir, Can Yaman kaç yaşında, Gönül İşleri Can Yaman, Can yaman boyu, kilosu ve yaşı, Gönül İşleri Bedir gerçek ismi gibi başlıklar yer almaktadır.

CAN YAMAN KİMDİR

Gönül İşleri dizisi yayına girdiği günlerden beri yakışıklı ve başarılı oyuncu Can Yaman kızların yeni fenomeni olmuştur. Can Yaman Yugoslav kökenlidir ve 25 yaşındadır. İlk öğretim yıllarını Bilfen kolejinde geçirmiştir liseyi öğrenimini İtalya'da birincilikle tamamlamıştır. Üniversite yıllarıda yedi tepe üniversitesinde Hukuk okumuştur.

1 yıl staj yaprak geçiren başarılı oyuncu Can Yaman,  ceza Hukukuyla ilgilenmiştir. Hobisi olan oyunculuk dersleri almıştır.  Pricwaterhousecoopes  Dünya'ca  ünlü olan kurumsal firmada Avukatlık yapmıştır.

CAN YAMAN FOTOĞRAFLARI






Gönül işleri bedir, gönül işleri bedir kimdir, gönül işleri bedir kaç yaşında, can yaman, gönül işleri bedir hakkında, can yaman hakkında, gönül işleri bedir resimleri, can yaman resimleri, can yaman boyu kilosu kaç, can yaman biyografisi,  can yaman resmleri,





Kategori: , , , , , ,

0 yorum

loading...