loading...
Facebookta paylaş

TARKAN HAPİSE Mİ GİRİYOR - TARKAN NEDEN HAPİSE GİRECEK


tarkan neden hapise girecek, tarkan hapise mi giriyor, tarkanın hapis cezası ne kadar, tarkan ne kadar hapiste kalacak, tarkan hapse gircekmi, tarkanın neden hapis cezası aldı, uyuşturucu kullanan ünlüler kimler, kimler uyuşturucu dan göz altına alındı, tarkan cezası ne,
Türkiye'nin megastarı olan ve genç kızların hayranlık duyduğu isim olan Tarkan bu aralar çıkan haberler ile hem kendi üzüldü hemde hayranlarını üzdü. Yakışıklı şarkıcı dünya çapında da tanınan isim olan Tarka'nın bu aralar canı sıkkın durumda. Tarkan hakkında şu aralar dolaşan ve hapse gireceği yönündeki haberler gündemde yer alıyor.

Peki Tarkan neden hapse girecek, Tarkan'a neden ve ne kadar hapis cezası verildi. Soruların  yanıtları ise şöyle;

Tarkan Hapis Cezası Hakkında Bilgiler Şöyle

Uyuşturucu davasında Tarkan için "Tedavi" ve "Denetimli serbestlik tedbiri"uygulanmasına karar verildi. Buna göre Tarkan, 1 yıl boyunca uyuşturucu tedavisi görecek. Her 3 haftada bir tedavisine ilişkin kontrole gidecek olan Tarkan, aksi halde 2 yıla kadar hapis cezası verilebilecek.

Tarkan daha önce katıldığı duruşmadaki ifadesinde, "Hayatın ve şöhretin zorluklarından dolayı bir dönem uyuşturucu kullandığımı kabul ediyorum. Ancak operasyondan sonra bir daha hiç uyuşturucu kullanmadım. Pişmanım" demişti.



Konu Hakkında Düşüncelerinizi Paylaşabilirsiniz.



.

Kategori: , , , , ,

0 yorum

loading...