loading...
Facebookta paylaş

YAP BAKALIM YARIŞMASI - STAR TV YAP BAKALIM YARIŞMASI BAŞVURU FORMU


güncel,yap bakalım yarışması,star tv yap bakalım yarışması izle,yap bakalım yarışması izle,yap bakalım bölümler izle,yap bakalım bu hafta,yap bakalım yarışması başvuru,yap bakalım başvuru,yap bakalım yarışması ödülü ne,yap bakalımda ne kazanılıyor,yap bakalım yarışması ne verecek,yap bakalım star tv,yap bakalım yarışmasını izle full,yap bakalım başvur şansını dene,nasıl başvurulur, yap bakalım nasıl başvuru yapılıyor,yap bakalım başvur yarışmaya gir,yap bakalım yarışması başvur


2013 yılı yazına TV ortamında damga vuran şüphesiz yarışma programları olmuştur. Her kanalda birbirinden farklı ve iddealı yarısmalar var ki izlerken hem güldüren, hemde hayrete bırakan binbir türlü yarışma var bunlardan biri olan ve yeni başlayan Yap Bakalım yarışması, Yap Bakalım yarışması STAR TV de ekranlara gelmeye başladı.
Bu yarışmanın formatı tamamen sizin cesaretinizi içeren bir formattır. Yarışmanın sunucuları Hande Katipoğlu ve Melike Emiroğlu güzellikleri ile hem büyüleyecekler hemde eğlendirecekler. Yarışma içerisinde size verilen görevi yapmaya çalışacaksınız.

Örneğin bir mağazaya girip mağaza içerisindeki tabakları çanakları neler varsa yıkıp dökmeye başlayacaksınız.
Ne dersiniz yapabilir misiniz , sonunda dayak yemek de var,  iyice gözü kara olmak lazım. Yap Bakalım yarışması yurt dışında olağan karşılanmış ve yayınlanmıştır.
Bakalım bizim Ülkemiz de nasıl olacak helede Ramazan ayında, Mağaza sahibi oruçluysa o anı hiç düşünemiyorum. Tabi ki her zaman aynı görev çıkacak diye bir kural yok, size belki başka bir görev denk gelecek denemekte yarar var.

İşte Yap Bakalım yarışması başvuru formu burada, gözünü karartanlar, kendine güvenenler, ben yaparım diyenler ve ben ödüller kazanmak istiyorum diyenler sizler için yarışma formunu paylaştık.


YAP BAKALIM YARIŞMASI BAŞVURU FORMU İÇİN TIKLAYINIZ>>>

Kategori: , , , , , , ,

0 yorum

loading...