loading...
Facebookta paylaş

SANA BİR SIR VERECEĞİM 3.BÖLÜM İZLE 19/07/2013 SON BÖLÜM


sana bir sır vereceğim,sana bir sır vereceğim 3.bölüm,sana bir sır vereceğim dizisi 3.bölüm izle,sana bir sır vereceğim 3.bölüm fragmanı,sana bir sır vereceğim 3.bölüm fragmanı,sana bir sır vericem dizisi 3.bölüm,sana bir sır vericem tilki ve aylin kamp,sana bir sır vericem 3.bölüm izle,sana bir sır vericem 3. bölüm izle ful,sana sır vericem dizisi yeni bölüm,sana bir sır vericem,


Fox TV'nin en başarılı yapımların biri olan ve en çok izlenen dizisi olan, Sana Bir Sır Vereceğim tüm hızıyla devam ediyor. Sana Bir Sır Vereceğim dizisi 19 Temmuz akşamı ekranlara 3. bölüm ile gelecek. Dizinin yeni bölümü yine heyecan dolu olacağa benziyor.

19 Temmuzdaki Sana Bir Sır Vereceğim dizisi 3.bölümde Tilki ve Aylin okuldan arkadaşları ile kampa giderler. Kamp yapacakları arkadaşlarının arasında Çağla ve Levent'te vardır.
Kamp alanında çağlanın Tilki'ye yakınlaşmaya çalışması Aylin ve Levent'i sinirlendirmektedir, Kampta aynı çadırda kalmak zorunda kalan Aylin ve Tilki'yi neler beklemektedir.
Sana Bir Sır Vereceğim dizinin bu haftaki 3. bölümünde yine sevenlerini ekran başına toplayacağa benziyor.

Sizlere bu yazımızda Sana Bir Sır Vereceğim dizisi 3.bölümünü paylaşacağız. Yine dizinin yeni bölümlerini ve fragmanlarını yayınlandıktan hemen sonra buradan bulabilir ve izleyebilirsiniz.


Sana Bir Sır Vereceğim 3. Bölüm İzle

                        


Dizi Hakkında YORUM Yapabilirsiniz...

Kategori: , , , , ,

0 yorum

loading...